Ervaringen van onze klanten

Hier vindt u reacties die lezers van onze nieuwsbrief en abonnees op onze beleggingsservices ons per e-mail hebben toegezonden. Om privacyredenen geven wij van de namen van afzenders enkel de initialen weer.

JT over Het Hyperapport

Uw toezegging steeds de abonnee op de hoogte te stellen wanneer U een positie in gaat nemen in de door U genoemde fondsen in dit rapport, werkt goed en gezien de relatief korte tijd met de door U geadviseerde ingenomen posities in deze fondsen is er al een leuk tot zeer leuk rendement gemaakt.

Ik ben blij met het resultaat en vind Uw rapport een regelrechte aanrader voor alle lezers van uw nieuwsbrieven en voor diegenen die nog NIET een abonnement op dit rapport hebben genomen, want ik ben ervan overtuigd dat de in het rapport genoemde fondsen in de komende maande, mogelijk dagen al een nog forsere daling zullen ondergaan, gezien hun idiote k/w verhouding.

RB over StockTradingNieuws

Ik lees altijd met veel plezier en interesse uw nieuwsbrief en beschouw deze als één van de weinige betrouwbare en nuchtere bronnen op zijn gebied.

T vd G over StockTradingNieuws

Heerlijk Jack, simpel, duidelijk én de spijker bovenop zijn kop.

Alle economen, althans, die hiervoor grote studies hebben gedaan, hebben hieraan meegewerkt en deze situatie dus bewerkstelligd. (…)
Mijn stelling: economie kun je niet leren; het zit in je.
Ga zo door Jack. Heerlijk om zonder dure woorden de waarheid te horen.

(nav het artikel http://www.stocktradingnieuws.com/economie/zullen-we-even-naar-lalaland-gaan.html, red.)

J over StockTradingNieuws

Wat fijn dat er ook normale mensen zijn. Je schrijft het leuk, ik ben nu twee pagina’s verder en lig helemaal in een deuk over verhaal man. Je legt het goed uit. Ik heb veel aan je verhaal gehad. Mijn dank daarvoor!

HR over Top Aandelen

Met genoegen ben ik inderdaad van twee maal een “maand abonnement” overgestapt naar een half jaar abonnement TopAandelen.

De kwaliteit van de uitleg en de resultaten die ik nu behaald heb maakt het zeker dat ik door ga met gebruik maken van je expertise / adviseringen.